Amennyiben egy órán belül több típusú terméket vásárolsz az oldalon azonos szállítási móddal, egy szállítási díjat számolunk!

Hogy működik?

 Termék kiválasztása

A termékkiválasztásához nem szükséges érvényes regisztrációval rendelkezni. Ha azonban regisztrálsz, akkor azt csak egy alkalommal szükséges megtenned és azt követően a megadott felhasználónévvel és jelszóval bármikor be tudsz lépni a rendszerbe, így kényelmesebben vásárolhatsz. Regisztrálni a vásárlási folyamat közben lehet. A termék kiválasztása a termék adatlapon (ahol képek és információk találhatóak meg a termékről) elhelyezett "MEGVESZEM" gombra kattintással történik meg. Vásárlás megkezdésére akkor van lehetőség, ha raktárkészlet nem ürült ki az adott napi termékből. A raktárkészlet alakulását folyamatosan nyomon követheted az oldalon.

Vásárlói adatlap kitöltése

A vásárlói adatlap egyszerű logikus folyamat során, pár lépésben kéri be a vásárláshoz nélkülözhetetlen adatokat.

1. Válaszd ki a megvásárolni kívánt mennyiságet. Utána láthatod, hogy az adott mennyiséget mennyiért tudjuk számodra kiszállítani. 

2. Utána láthatod a fizetés módját. Amennyiben UTÁNVÉT van megjelölve ez azt jelenti, hogy 100%-ig biztonságosan tudsz vásárolni. A termék és a szállítás árát csak akkor kell kifizetned a futárnak, amikor átveszed tőle a megrendelt terméket.

3. Ezután a mezőkbe be kell írnod a kapcsolattartási adataid és a szállítási adataidat - ez alapján tudunk beazonosítani, és ez alapján látjuk a címet ahová a futár elviszi számodra amit vásároltál nálunk

4. A megjegyzés mezőbe tudod beírni, ha például a számlát nem az adott címre - névre szeretnéd kérni. Fontos! Abban az esetben ha nem írsz eltérő adatokat a megjegyzés rublikába, akkor a felette levő adatok szerint küldjük számodra a számlát!

5. Ez alatt látod a megrendelt termék/termékek és a szállítás összegzett díját. 

6. Ezután megjelölheted, hogy kérsz -e a továbbiakban értesítést/hírlevelet az új ajánlatokról és végül el kell fogadnod az AFF - az oldal szabályzatát. 

Ezután nincs más dolgod, csak megrendelni a terméket, ami megrendelésedet követően hamarosan megérkezik hozzád.